Ota ravintovalmentaja avuksesi ja pääset alkuun unelmavartalosi tavoittelussa!

Mikäli haluat päästä Asyra-mittaukseen tai mukaan tiimiini,

soita heti!

+358 50-346 4664 / Nina

 

Nettikauppani

Ota liikunta- ja urheiluravitsemuksen asiantunija avuksesi. Myös Asyra -mittaukset.

 

Kohti parempia tuloksia - sydämellä

+358 40-833 7977 / Eva

Olemme äiti ja tytär, ja missiomme on jakaa ravitsemustietoutta ja innostaa ihmisiä ottamaan vastuu omasta ruokavaliostaan.

 

Olemme toimineet PM-International AG:n jälleenmyyjänä pitkään ja tulleet vakuuttuneiksi tuotteiden myönteisestä merkityksestä päivittäisen ruokavalion lisänä.

 

 

 

Nina Kovanen

Valmistuin urheilu- ja liikuntaravitsemuksen asiantuntijaksi Terveysopisto Saluksesta keväällä 2014 ja olen saanut myös Asyra Pro perus- ja jatkokoulutuksen. Tykkään urheilla monipuolisesti pitääkseeni itseni virkeänä ja kehoni kunnossa. Ravintolisillä varmistan treenin tehokkuuden ja riittävän palautumisen. Kerron mielelläni, miksi myös nuorten tulisi käyttää NTC -ravintolisiä.

Minulla on asiakaspalvelusta usean vuoden kokemus. Olen aina innostava, kuuntelen asiakasta ja haluan löytää parhaimman mahdollisen ratkaisun asiakkaalleni. Hankin päivittäin uusinta tietoa ravitsemukseen ja terveyteen liittyen eri lähteistä ja tuon yritykseemme nuorekkaan näkökulman.

 

 

 

 

Eva Kovanen

Opiskelin urheilu- ja liikuntaravitsemuksen asiantuntijaksi Terveysopisto Saluksessa, koska halusin ruokavalion avulla saada tehoa alppihiihdon harrastamiseen ja parempia tuloksia. Huomattuani tulosten parantuneen ruokavalion ja ravintolisien käytön myötä koin velvollisuudekseni kertoa kokemuksistani ja ravintolisistä. Näin syntyi Kovanen Group sekä tahto kertoa asioista muillekin. Asiakkaittemme palautteen innostamana olemme täydentäneet osaamistamme ja palvelutarjontaamme Asyra-mittauksilla sekä ravintoluennoilla eri kohderyhmille.

Olen juuri keväällä 2014 valmistunut myö MB Elämäntaidon Valmentajaksi® .

Tositarina Evasta:

 

Pujottelu on intohimoni ja kuntosalilla treenaaminen tuo voimaa suorituksiini.

En voisi elää ilman liikunnan ja luonnon vahvistavaa energiaa. Rakastan hyötyliikuntaa ja se jos mikä on hyvää ja monipuolista tasapainoharjoittelua.

 

Paljon urheilevalle ravitsemuksella on omat haasteensa. Miten säilyttää lihasvoima ja ketteryys, kun ikää tulee lisää? Suosin lisävitamiineja, probiootteja sekä kivennäis- ja hivenaineita, jotta kehoni voimistuisi ja olisi iskukuntoinen harjoittelu- ja kisakauden.

Haluan myös pysyä terveenä.

 

Suomi Slalom-kisat tuovat mukavaa tavoitteellisuutta alppihiihdon harrastamiseen.

Menneenä kautena olen soveltanut urheilijan ravitsemustietoutta itseeni ja olen enemmän kuin tyytyväinen tekemiini valintoihin. Voitin 2013 loppukisan Kolilla :)

 

Ennen kisaa juon Activizea, jolla sain lisättyä hapenottoani sekä saan räjähtävää energiaa ja reaktionopeutta lihastasolle asti. Kisan jälkeen nautin Restoratea, jotta lihakset palautuisivat kuormituksesta toista kisapäivää varten.

Kaikki sujui optimaalisesti :D Kokeile sinäkin!  Simple. Successful.

Pujottelu-sarjan voitto Suomi Slalom kisassa Kolilla, 2013

Naisten pujottelu-sarjan voitto Business Slalom kisassa Tahkolla, 2013, 2014 ja 2015

Kuvat Sami Kovanen

Maksutavat: käteinen ja yleisimmät pankkikortit

Espoon yrittäjien jäsen jo vuodesta 1990

Perheyritys jo vuodesta 1946

Oy Kovanen Group Worldwide Ltd. © 2016

 

OTA YHTEYTTÄ

 

Pääkaupunkiseutu

Eva Kovanen 040 833 7977

kovanengroup(at)gmail.com

 

Lahti

Nina Kovanen 050 346 4664

kovanengroup(at)gmail.com

 

Avoinna

ma - pe klo 9 - 17 ajanvarauksella ja sopimuksen mukaan